Σας Προτείνουμε


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

Δημοσιεύτηκε : 3/15/2012 |

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισέβαλε σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών.


Τα όσα αποκάλυψε δημοσίως ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού. Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικής βαρύτητας.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home