Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

CBC: Michael Persinger - Α.Τ.Ι.Α. και Σεισμοί (04.06.1975)

Δημοσιεύτηκε : 3/14/2012 |

Όταν η γη τρέμει, περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν στο μυαλό σας, λέει ο καθηγητής Michael Persinger σε αυτή τη ραδιοφωνική συνέντευξη στο CBC. Ακριβώς πριν από έναν σεισμό, αναφέρονται παράξενα φαινόμενα. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται οτι βλέπουν φωτεινά φαντάσματα και UFO που εκτινάσσονται, ενώ άλλοι περιγράφουν παράλυση και έντονα αισθήματα προαίσθησης.



Όμως, ο Persinger απορρίπτει τους ισχυρισμούς του υπερφυσικού. Εξηγεί ότι λόγω της αλλαγής της πιέσης απο τη μετατόπιση στο εσωτερικό της γής παράγονται ηλεκτρικά πεδία που μπορεί να προκαλέσουν το σώμα και το μυαλό μας να ανταποκριθούν με (παράξενους) εκπληκτικούς τρόπους.

Ημερομηνία μετάδοσης : 04 Ιουνίου 1975
http://archives.cbc.ca/environment/natural_disasters/clips/10518/

Ήχος από την Καναδική εταιρία ραδιοφωνικής αναμετάδοσης , η συλλογή των βίντεο από την Sheilaaliens (διάφορες πηγές) . Μιάου !
"Μερικά από τα φαινόμενα που δείχνω στο βίντεο είναι μόνο οπτικές αναπαραστάσεις του τρόπου με τον οποίο μπορεί να εμφανιστούν οι σεισμικές ανωμαλίες, σύμφωνα με τις περιγραφές του καθηγητή Persinger. Αυτό δε σημαίνει βέβαια οτι τα άλλα βίντεο που δείχνω είναι αυτό που ισχυρίζεται ο καθηγητής (αλλά, ίσως και να είναι!)."

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home