Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η τεχνολογία του iphone δεν είναι γήινη...

Δημοσιεύτηκε : 9/28/2011 |

Το Ρωσικό βίντεο που ανέβασα μοιάζει να είναι προπαγανδιστικό - αντιαμερκανικό, όμως αυτά που περιγράφει είναι ενδιαφέροντα και χρήζουν περαιτέρω έρευνας!

Η μετάφραση έγινε από αγγλικό κείμενο που είναι ακριβής μετάφραση του ρωσικού προφορικού.
Επειδή το "ύφος" των Ρώσων στον προφορικό λόγο είναι διαφορετικό από αυτό των Αμερικανό -Ευρωπαίων,

Μπορούν τρία μόνο εργοστάσια στον κόσμο να παράξουν όλα τα iphone (350.000.000) της αγοράς σε ένα χρόνο...;

Ποιά η σχέση του Steve Jobs, του Barak Obama, της BP και του Jacques-Yves Cousteau...;

Και ενώ σύσσωμος ο πλανήτης αναμένει το ή τα νέα μοντέλα iphone στις 5 Οκτωβρίου, ένα ρωσικό βίντεο έρχεται να ταράξει την κοινή λογική, βάζοντας κάτω τα πράγματα, και μιλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ για υψηλή τεχνολογία που βρίσκεται "άφθονη" στο βάθος θαλασσών και ωκεανών και... δεν ανήκει στην γνωστή ανθρωπότητα...

Το smartphone που δημιούργησε από μόνο του μία νέα κατηγορία έξυπνων κινητών και έφερε την Apple στο προσκήνιο (από σχεδόν νεκρή επιχειρηματικά εταιρία) καθιστώντας την το Νο1 στους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, από το πουθενά, δεν γεννήθηκε μάλλον σε κάποιο γκαράζ του Jobs....

Αυτό που πραγματικά δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως η Apple κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια αυτό που δεν καταφέραν άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες με πείρα δεκάδων ετών... και τονίζουμε το "μέχρι σήμερα" γιατί το video που ακολουθεί ρίχνει φως στα σκοτεινά μυστικά του iPhone αποκαλύπτοντας ότι η συσκευή ανακαλύφθηκε τον Ιούνιο του 1997 σε υποβρύχιες έρευνες του Γάλλου ωκεανογράφου Ζακ-Υβ Κουστώ και είναι έργο εξωγήινης τεχνολογίας που βρίσκεται θαμένη στους Ωκεανούς!

Το συγκλονιστικό video αποκαλύπτει την σχέση της Apple με τον Μπάρακ Ομπάμα, την BP και αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Παρακαλώ δείτε το περισσότερες από μία φορές ώστε να το κατανοήσετε πλήρως...

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home