Σας Προτείνουμε


Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Πεντάχρονο κοριτσάκι ζωγραφίζει UFO που είδε στον ουρανό!

Δημοσιεύτηκε : 8/07/2011 |

Η παροιμία λέει: "Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια". Πολλοί έχουν αναρωτηθεί το γιατί; Ίσως γιατί τα αθώα ματάκια ενός μικρού παιδιού μπορούν να παρατηρήσουν καλύτερα το χώρο που μας περιβάλλει.



Ενα τέτοιο κοριτσάκι μόλις 5 ετών, υποστηρίζει πως έγινε πριν από μήνες αυτόπτης μάρτυρας φαινομένου UFO. Με την αθωότητα και τον αυθορμητισμό που διακρίνει ένα παιδί 5 ετών γύρισε και είπε στον πατέρα της: "Μπαμπά κοίτα στον ουρανό ένα αεροπλάνο με βίδες"!

Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού!

Ο πατέρας της 5χρονης φαίνεται πως δεν έχει ταμπού. Όταν η κόρη του, του είπε ότι είδε κάτι περίεργο στον ουρανό δεν βιάστηκε να πει ότι "κάνουν πουλάκια τα μάτια της".

"Επιστρέφαμε από το σχολείο. Ήταν μία συνηθισμένη μέρα. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Μέχρι τη στιγμή που η κόρη μου, μου φωνάζει: "Μπαμπά, μπαμπά κοίτα ένα αεροπλάνο με βίδες"! Με το δαχτυλάκι της έδειχνε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση όμως καθώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να κοιτάξω στο σημείο που τόσο επίμονα μου έδειχνε. Όταν φτάσαμε σπίτι της ζήτησα να μου περιγράψει τι ήταν αυτό που είδε και με τι έμοιαζε".

Μου είπε ότι έμοιαζε με ένα δίσκο φωτεινό, γεμάτο βίδες γύρω-γύρω. Πλησίαζε προς την σκεπή ενός σπιτιού και όταν άρχιζε η μικρή να κοιτάει επίμονα προς αυτό, με μία πολύ γρήγορη κίνηση κατευθύνθηκε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη και χάθηκε.

Το περίεργο είναι ότι και ο πατέρας στην ηλικία των 5 ετών είχε μία ίδια εμπειρία. Είχε δει και εκείνος το πρώτο του UFO όμως ποτέ δεν άνοιξε συζήτηση για αυτό το θέμα. "Επιπλέον ήταν η πρώτη φορά που το μικρό μου κοριτσάκι μιλούσε για κάτι τέτοιο. Δεν είχε προηγουμένως τέτοιες ανησυχίες και άλλωστε ήταν πολλή μικρή για να της μιλήσω για τους κοντινούς μας επισκέπτες" αφηγείται ο πατέρας.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς είδε το μικρό κορίτσι και του τράβηξε τόσο την προσοχή. Στην ιστοσελίδα MUFON αναρτήθηκαν δύο χαρακτηριστικές ζωγραφιές του μικρού κοριτσιού στις οποίες απεικονίζεται τι ακριβώς είδε:

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home