Σας Προτείνουμε

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Τρία βίντεο με ufo και μία αλήθεια που ΔΕΝ θα αρέσει σε όλους!

Δημοσιεύτηκε : 1/14/2012 |

Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει τα παρακάτω βίντεο, καθώς και δεκάδες άλλα, είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως The Faking Hoaxer, ή για συντομία TFH! Το...
ταλέντο του; Να δημιουργεί τα πιο "αληθινά" βίντεο-φάρσες με ufo και σκηνές καταστροφής!

Το μυστικό του, είναι ότι δεν χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου εφέ! Με τεχνικές και μεθόδους που θεωρούνται πλέον τεχνολογικά ξεπερασμένες, καταφέρνει να προκαλέσει αναστάτωση! Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο aol.news, ο "δημιουργός" αποκάλυψε ότι όλα ξεκινούν από το σενάριο:

"Το πρώτο που κάνω είναι να δημιουργήσω στο μυαλό μου το σενάριο του βίντεο. Η συνέχεια περιλαμβάνει πολύ απλά υλικά. Μια D40 Nikon για τις φωτογραφίες, μία Canon HV30 για το βίντεο, Autodesk 3D Studio Max για τρισδιάστατη απεικόνιση και το Adobe Creative Suite 4!"

Τα τρία βίντεο που ακολουθούν είναι δημιουργίες του και θα σας δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσο.. καλή δουλειά κάνει!

Και πρόσθεσε: " O χρόνος που απαιτείται για κάθε βίντεο, εξαρτάται από την πολυπλοκότητα. Μπορώ να δημιουργήσω μια απλή φάρσα- UFO σε λιγότερο από μια ώρα, αλλά για πιο "κινηματογραφικά" βίντεο χρειάζομαι μερικές ημέρες."

Αν αναρωτιέστε ποιό είναι το επάγγελμα του "πιο επιτυχημένου δημιουργού πλαστών βιντεο ufo", η απάντηση θα σας εκπλήξει: είναι άνεργος! Αν και θεωρείται κορυφαίος σε αυτό που κάνει, ο ίδιος δηλώνει ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με κάτι νέο το οποίο για την ώρα, το αναζητά!

Αν και συνήθως οι λάτρεις των ufo, αντιδρούν άσχημα βλέποντας τα βίντεο του TFH, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι -αν μη τι άλλο- θα έπρεπε ήδη να τον έχει προσεγγίσει το... Χόλυγουντ!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home