Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογράφισε φάντασμα ή πρόκειται για κάτι άλλο;

Δημοσιεύτηκε : 12/15/2011 |

Ο Coby Beckner επικοινώνησε με το διαδικτυακό τόπο paranormal.about.com θέλοντας να μοιραστεί την παρακάτω προσωπική εμπειρία του:


«Στις 15 Νοεμβρίου του 2011, γύρω στις 15:30 μ.μ., τράβηξα αυτή τη φωτογραφία σε μία αποθήκη του ξενοδοχείου Eklund στην πόλη μας Clayton, στο Νέο Μεξικό (πολιτεία των Η.Π.Α.). Στο συγκεκριμένο motel, το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 1800, ανέκαθεν ακούγονταν ιστορίες για το φάντασμα της Irene. Εγώ, ένιωσα και είδα κάτι ασυνήθιστο εκείνη την ώρα που έβγαζα τη φωτογραφία. Σε όλους όσους έδειξα τη φωτογραφία, προβληματίστηκαν και μου είπαν να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό! Θέλω να δείτε τη φωτογραφία και να μου πείτε εσείς τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ«.

Ποιά η άποψή σας για τη φωτογραφία που τράβηξε ο κ. Beckner;

Υπήρχε πράγματι «κάτι» εκείνη τη στιγμή, στη θέση του οδηγού; Πρόκεται για κάποια αντανάκλαση στο τζάμι, είτε του φωτογράφου είτε κάποιου άλλου στον ίδιο χώρο; Ή πρόκειται για μία ακόμη φωτογραφική απάτη;

Η εξήγηση, πάντως, της φωτογραφίας δεν αναιρεί το ενδεχόμενο το ξενοδοχείο να είναι στοιχειωμένο…

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home