Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Τέχνασμα ή Αρμαγεδδών;

Δημοσιεύτηκε : 12/08/2011 |

Τι προέβλεψαν, τελικά, οι Μάγιας για το τέλος του κόσμου;Οι αγορές κατρακυλούν και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Πολλοί έχουν φθάσει στο σημείο να αναρωτιούνται μήπως οι Μάγιας είχαν δίκιο και μήπως έρχεται, τελικά, το τέλος του κόσμου!


Σύμφωνα με ένα ημερολόγιο των Μάγιας, η ανθρωπότητα βαίνει προς τον αφανισμό της, ο οποίος θα έρθει το 2012. Η «προφητεία» έχει γίνει τόσο δημοφιλής που έχει αποτελέσει θέμα για ταινίες, ντοκιμαντέρ και βιβλία. Τώρα όμως, ιστορικοί ειδικοί στους Μάγιας, λέεν ότι όλο αυτό είναι απλώς ένα… παραφουσκωμένο τέχνασμα και ότι οι Μάγιας ουδέποτε προέβλεψαν το τέλος του κόσμου.

Οι ειδικοί που πήραν μέρος σε ένα συνέδριο με θέμα τους Μάγιας, στο νότιο Μεξικό, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 12η Δεκεμβρίου 2012 είναι απλώς το τέλος ενός κύκλου διάρκειας 5.126 ετών. «Αυτό», υποστηρίζουν, «δεν θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας, αλλά το τέλος μίας εποχής και την αρχή μιας άλλης».


Για κάποιο λόγο, βέβαια, όλο αυτό ταιριάζει με το σενάριο των οικονομικών εξελίξεων. Μάλλον, κάτι παραπάνω ήξεραν οι Μάγιας.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home