Σας Προτείνουμε


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αντιβαρύτητα: Ισραηλινοί επιστήμονες βρήκαν την τεχνολογία των UFO;

Δημοσιεύτηκε : 11/06/2011 |

Επιστήμονες κρατούν σταθερά αντικείμενα στον αέρα, με την βοήθεια της κβαντομηχανικής!


Ένα χαρακτηριστικό των Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (UFO) είναι ότι μπορούν να αιωρούνται στον αέρα και να ολισθένουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο τρόπος που το κατεφέρνουν είναι άγνωστος, ίσως όμως όχι για πολύ…!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Tel Aviv στο Ισραήλ κατάφεραν να δημιουργήσουν μια κβαντική παγίδα, βασισμένη στο φαινόμενο Meissner, μέσα στην οποία αιωρείται ένας δίσκος πάνω από ενα μαγνήτη! Το φαινόμενο λέγεται “quantum levitation” (κβαντική αιώρηση).

Όταν ένα υλικό βρίσκεται σε υπεραγώγιμη κατάσταση σε πολύ μικρή θερμοκρασία, είναι εξαιρετικά διαμαγνητικό. Αυτό σημαίνει ότι αν εφαρμοστεί ένα μαγνητικό πεδίο εξωτερικά, τότε δημιουργείται ένα ακριβώς αντίθετο, και “κλειδώνει” το ίδιο το αντικείμενο.

Το υλικό λέγεται yttrium barium copper oxide και μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε υπεραγωγό αν εκτεθεί σε υγρό άζωτο.

Video


Η τεχνική στηρίζεται στο γεγονός ότι όταν ένας κεραμικός δίσκος ψυχθεί σε θερμοκρασία -185 °C, τότε μετατρέπεται σε υπεραγωγό, δηλαδή γίνεται αγωγός του ηλεκτρισμού χωρίς καμία αντίσταση και καμία απώλεια. Όταν ένας υπεραγωγός τοποθετηθεί κοντά σε μαγνήτη, τότε απωθεί το μαγνητικό πεδίο (φαινόμενο Meissner).

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home