Σας Προτείνουμε


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Περιοχή 51 Η κορυφή του παγόβουνου..

Δημοσιεύτηκε : 11/06/2011 |

Περιοχή Λας Βέγκας τομέας 51
Η πρώτη γνωστή χρήση της περιοχής ήταν το 1941 όταν ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης της περιοχής 51 σύμφωνα με την CIA όπου και ανήκει ήταν η στήριξη και ανάπτυξη των πειραματικών αεροσκαφών και εξωτικών οπλικών συστημάτων.
Η περιοχή πιστεύετε ότι ανήκει στην μεγάλη βάση Edwards Air Force οπού βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα 133 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης Λας Βέγκας.

Η βάση βρίσκεται κοντά στην περιοχή πυρηνικών δοκίμων της Νεβάδας όπου και υπήρχε και η πρώην βάση Nellis και γενικά οι εγκαταστάσεις στην περιοχή φαίνεται να λειτουργούν ως συμπλήρωμα της μεγάλης βάσης Edwards οπού και είναι και το κέντρο των Flight Test
Η περιοχή ονομάζετε σαν τομέας 51 γιατί θα μπορούσε να είναι και 51 πολιτεία της Αμερικής. Το όνομα που χρησιμοποιείται στις επίσημες αναφορές της CIA είναι Αrea 51 αλλά οι πιλότοι χαϊδεύτηκα την αναφέρουν και Dreamland, η Paradise Ranch,

Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση και η στρατοκρατούμενη επόπτευση με χρήση θανατηφόρων όπλων αν χρειαστεί αλλά και η ίδια η ύπαρξη της οποίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αναγνώριζε ακόμα και μέχρι 14 του Ιουλίου του 2003, αλλά και οι εμφανίσεις στην περιοχή αγνώστων προελεύσεως ιπτάμενων αντικείμενων, δίσκων και φωτεινών σφαιρών έχει τροφοδοτήσει δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας.

Σήμερα η βάση έχει μεταφερθεί κάπου αλλού άγνωστο που; και δεν είναι σε επιχειρησιακή λειτουργιά. Επίσης σήμερα με τα ελαστικότερα μέτρα φρούρησης έχει δόση την ευκαιρία σε κάθε είδους ερευνητές να επισκεφτούν την απαγορευμένη περιοχή μεγαλώνοντας την ουφολογική συνωμοσιολόγια.

Από της επίσημες πληροφορίες αναφέρετε, ότι στη βάση 51 κατασκευαστήκαν τα : Lockheed U-2 - X-15 και το ξακουστό Lockheed Α-12 και SR-71 Blackbird Σήμερα στην βάση Edwards μεταξύ άλλων απορρήτων προγραμμάτων και πειραμάτων υπάρχει και ο αντικαταστατής των διαστημικών λεωφορείων με τα επιχειρησιακά αλλά μακριά από τα ματιά του κόσμου προγράμματα Falcon & HTX-3X Project και τα X-30 NASP με την εποπτείας της σημαντικής και ξακουστής DARPA (ανάπτυξη προηγούμενων τεχνολογιών)

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home