Σας Προτείνουμε

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

UFO αναδύθηκε από τη θάλασσα της Κορνουάλλης!

Δημοσιεύτηκε : 10/12/2011 |

Κοιτώντας τις φωτογραφίες των διακοπών, το τελευταίο πράγμα που περιμένει κάποιος να ανακαλύψει είναι ότι βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από έναν ιπτάμενο δίσκο!Αυτό έπαθε ένας τουρίστας, που παραθέριζε στις ακτές της Κορνουάλλης. Ο άνδρας, στις 5 Αυγούστου, έκανε μια βόλτα στην παραλία γύρω στις 5 το πρωί. Με τη φωτογραφική του μηχανή τράβηξε ένα στιγμιότυπο της θάλασσας, στο πρώτο φως της ημέρας.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τις διακοπές και περνούσε τις φωτογραφίες από την ψηφιακή κάμερα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πάνω από τα γκρίζα νερά, αιωρούνταν ένα UFO! Το περίεργο είναι ότι όταν ο άνδρας έκανε τη βόλτα του στην παραλία, δεν υπήρχε τίποτα στον ορίζοντα.

Εξετάζοντας καλύτερα τη φωτογραφία, πρόσεξε ότι η επιφάνεια της θάλασσας, κάτω από το ιπτάμενο αντικείμενο, ήταν ταραγμένη.

Ίσως, το UFO να αναδύθηκε από το νερό, σκέφτηκε.

Ψάχνοντας απαντήσεις, ο άνδρας απευθύνθηκε και στο Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας. Όμως, ένας εκπρόσωπός του τον ενημέρωσε ότι εκείνη την ημερομηνία κανένα πολεμικό αεροσκάφος δεν πετούσε στην περιοχή.

Και το μυστήριο παραμένει…

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home