Σας Προτείνουμε

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Τι είναι το "περίεργο" σημάδι που εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο;

Δημοσιεύτηκε : 6/27/2011 |

ufo | 23 ul 2009
Ο Bob Atkin στις 23 Ιουλίου 2009 το μεσημέρι, είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το βίντεο του κινητού του τηλεφώνου, για να μαγνητοσκοπήσει το παιχνίδι του σκύλου ο οποίος γαύγιζε τρομαγμένος σε μία... δεξαμενή νερού.


Καθώς έβλεπε το βίντεο που είχε τραβήξει, παρατήρησε ένα "περίεργο" ιπτάμενο αντικείμενο μάυρου χρώματος, το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με τεράστια ταχύτητα (στη φωτογραφία)! Προσπάθησε να καταλάβει τι ακριβώς ήταν, βλέποντας ξανά και ξανά την εικόνα σε slow motion, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

"Το περίεργο αντικείμενο εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο για περίπου ένα δευτερόλεπτο και πρέπει να δει κανείς πολλές φορές το στιγμιότυπο ή να κάνει pause, για να το αντιληφθεί", λέει ο ίδιος.

Ήταν άραγε κάποιο πουλί ή έντομο; Κάποιο "σκουπιδάκι" που πέρασε μπροστά από την κάμερα; Θα να μπορούσε να ήταν κάποιο είδος στρατιωτικής άσκησης; Ή μήπως κάποιο UFO; Δείτε μόνοι σας το βίντεο μήπως καταφέρετε να δώσετε απάντηση! Το "περίεργο σημάδι εμφανίζεται στο 0.03.Οι πληροφορίες για το άρθρο του pyles.tv προέρχονται από το www.newsandstar.co.uk και το www.supernaturalufo.com/forums

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home