Σας Προτείνουμε

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Ηλεκτρονικές πληρωμές παντού!

Δημοσιεύτηκε : 5/01/2013 |

Την επιλογή να μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου τους σε μέσα μεταφοράς, όπως το μετρό και τα λεωφορεία ή και τα ταξί, δίχως τη χρήση μετρητών αλλά με πλαστικό χρήμα, αναμένεται να έχουν σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα και οι πολίτες στην χώρα μας, κάτι που ήδη συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ραγδαίας ανάπτυξης τω ανέπαφων πληρωμών σε μέσα μεταφοράς στην Ευρώπη, αναφέρεται η περίπτωση των παραδοσιακών λεωφορείων του Λονδίνου, όπου ήδη το 20% των συνολικών συναλλαγών σε αυτά γίνεται με την τεχνολογία των ανέπαφων πληρωμών, μόλις μερικούς μήνες μετά την υιοθέτηση της τεχνολογίας αυτής σε 8.500 λεωφορεία.

Η νέα τεχνολογία των ανέπαφων πληρωμών, που γνωρίζει ήδη μεγάλη ανάπτυξη σε χώρες της Ευρώπης αλλά έχει κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας, επιτρέπει την πληρωμή για αγορές μικρών ποσών χωρίς την εισαγωγή κάρτας στο τερματικό της επιχείρησης, απλά με το πέρασμα της κάρτας σε μικρή απόσταση αυτό.

Έρχεται και στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Εξάλλου, μέχρι το 2014 εκτιμάται ότι θα έχει κάνει την εμφάνιση του και στην χώρα μας το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», που θα επιτρέπει στο κάτοχο του να πραγματοποιεί πληθώρα συναλλαγών χωρίς την χρήση μετρητών, μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή της ταμπλέτας του ή του υπολογιστή του.

Με απλά λόγια, οι συσκευές αυτές θα περιλαμβάνουν, σε ηλεκτρονική μορφή όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές του κάρτες του καταναλωτή ο οποίος με ένα «κλικ» θα έχει την ευχέρεια επιλέξει που θα πιστώσει την αγορά του και η συναλλαγή θα ολοκληρώνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Έτσι θα μας επιφέρουν την ηλεκτρονική σκλαβιά, χωρίς μετρητά, με λογιστικό χρήμα, όπως και λογιστικό χρέος, διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του τραπεζικού συστήματος. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά πρόβλημα ρευστότητας αφού δεν θα υπάρχει ρευστό, καλώς μα φέρανε τα ηλεκτρονικά παιχνιδάκια τους από την μολυσμένη Ευρώπη.

Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα το μόνο που μας έλειπε αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα, οικονομίας, παιδιάς, περίθαλψης -νοσοκομείων και ασφαλιστικών ταμείων τώρα θα μπορούμε να αγοράζουμε ηλεκτρονικά. Δεν μας είπανε όμως λεφτά που θα βρούμε, όταν η ανεργία μαστίζει την χώρα μας.

ΠΗΓΗapocalypsejohn.com

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home