Σας Προτείνουμε


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ (pics)

Δημοσιεύτηκε : 4/23/2013 |

Στις 2 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο χαρτονόμισμα των 5 (πέντε) ευρώ του οποίου ο "πρόγονος" που ισχύει μέχρι σήμερα αποσύρεται λόγω υψηλού κινδύνου παραχάραξής τους.

Το χαρτονόμισμα, θα έχει αλλαγμένη εμφάνιση κρατώντας ωστόσο τα κύρια χρώματα του, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία θα δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την παραχάραξη του. Τι απεικονίζεται στο νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ
 
Το όνομα του νομίσματος σε λατινικούς χαρακτήρες (EURO), σε ελληνικούς χαρακτήρες (ΕΥΡΩ) και κυριλλικά στοιχεία (ΕΒΡΟ), λόγω της ένταξης της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007.
Ένας αναθεωρημένος χάρτης της Ευρώπης, ο οποίος περιλαμβάνει την Μάλτα και την Κύπρο Τα αρχικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε εννέα παραλλαγές που αντιστοιχούν στις ακόλουθες γλώσσες:

ΒCE για γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ρουμανικά, ECB για τσέχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, λετονικά, λιθουανικά, σλοβακικά, σλοβενικά, σουηδικά, ЕЦБ για τα βουλγαρικά, ΕΖΒ για τα γερμανικά, ΕΚΡ για εσθονικά και τα φινλανδικά, ΕΚΤ για τα Ελληνικά, BCE για τα μαλτέζικα και ΕΒC για τα πολωνικά, σύμφωνα με τον ιστότοπο imerisia.


ΠΗΓΗ:apocalypsejohn.com

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home