Σας Προτείνουμε


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης!! (video)

Δημοσιεύτηκε : 3/14/2013 |

Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο επιστημονικών ανακαλύψεων και αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το περιβάλλει για πάντα.


Αστροπύλες, σκουληκότρυπες, και πύλες έχουν αποτελέσει το αντικείμενο των θεωριών συνωμοσίας και θεωρητικής φυσικής επί δεκαετίες, αλλά αυτό φτάνει στο τέλος , καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την κατανόηση μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητας μας.

Στη φυσική, μια σκουληκότρυπα ήταν ένα υποθετικό χαρακτηριστικό του χωροχρόνου που αποτελούσε μια συντόμευση μέσα στο χώρο-χρόνο. Συχνά αναρωτιόμαστε πώς οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν μέχρι τη γη και η ύπαρξη της θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές εξηγήσεις.

Αν και οι επιστήμονες ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά έχουν ανακαλύψει, όλα αυτά ανοίγουν στο μυαλό πολλές νέες δυνατότητες. Όσον αφορά την μετατροπή της επιστημονικής φαντασίας σε πραγματικότητα η επιστήμη δείχνει ότι συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας και η NASA έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα ανακοινώνοντας την ανακάλυψη κρυφών πυλών στο μαγνητικό πεδίο της Γης .

Η NASA ονομάζει αυτά τα σημεία X-points ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων. Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί μια συνεχή διαδρομή που οδηγεί από τον πλανήτη μας στην ατμόσφαιρα του ήλιου, η οποία είναι 93 εκατομμύρια μίλια μακριά.
Cluster 2

H NASA χρησιμοποίησε το διαστημόπλοιο της ΘΕΜΙΣ , καθώς και τους ευρωπαϊκούς συλλέκτες ανιχνευτές (European Cluster probe), για να εξετάσει αυτό το φαινόμενο. Βρήκαν ότι οι πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Είναι αστείο, γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα σημεία προς τον ήλιο αποτελούν μία τεράστια ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ για τους «θεούς» και το πέρασμα τους, μπροστά και πίσω, προς άλλες διαστάσεις και σύμπαντα.

Οι πύλες που η NASA έχει ανακαλύψει συνήθως βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη και οι περισσότερες από αυτές είναι βραχύβιες. Άλλες είναι τεράστιες και συνεχείς.
Όσο οι επιστήμονες μπορούν να καθορίσουν, οι πύλες βοηθούν στη μεταφορά τόνων μαγνητικών φορτισμένων σωματίδιων που πηγάζουν από τον Ήλιο και τα οποία προκαλούν τα βόρεια και νότια φώτα και τις γεωμαγνητικές καταιγίδες. Βοηθούν στη μεταφορά του μαγνητικού πεδίου από τον Ήλιου στη Γη.

Το 2014, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία, θα ξεκινήσει μια νέα αποστολή που ονομάζεται Magnetospheric, κλίμακα πολλαπλών αποστολών (MMS), η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερα διαστημόπλοια που θα κυκλώσουν τη Γη για να εντοπίσουν και να μελετήσουν στη συνέχεια, αυτές τις πύλες.

Θα εντοπίσουν τα σημεία όπου η Γη και τα μαγνητικά πεδία του Ήλιου συνδέονται και σχηματίζουν αυτές τις ανεξήγητες πύλες. Η NASA χρηματοδότησε το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα για αυτή τη μελέτη, αλλά εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο ως προς το ποιες είναι αυτές οι πύλες.

Αυτό που έχουν καταφέρει είναι η παρατήρηση των φορτισμένων σωματιδίων που ρέουν μέσα από αυτές και που προκαλούν ηλεκτρο-μαγνητικά φαινόμενα στην ατμόσφαιρα της Γης. Οι Μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν χωρίς θέρμανση και δεν υπάρχουν σημεία καθοδήγησης είπε ο Δρ Scudder, από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home