Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Τα πράγματα πάνε καλά .. αλλά όχι για εμάς!

Δημοσιεύτηκε : 3/18/2013 |

Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Ελληνική οικονομία. Μα τα πράγματα πάνε καλά, αλλά για τους παγκοσμιοποιητές, όχι για τους Έλληνες. Στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, εφαρμόζεται με επιτυχία η Ατζέντα 21.


Τα μέτρα που εφαρμόζονται δεν είναι καινούρια. Έχουν υπογραφεί το 1992 στο Ρίο της Βραζιλίας από πρωθυπουργούς κρατών. Εκ μέρους της Ελλάδας υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Τα χαράτσια, τα τεκμήρια, τα τέλη κυκλοφορίας στα αμάξια, τα ενεργειακά πιστοποιητικά, οι πράσινοι φόροι εμπεριέχονται στην εν λόγω ατζέντα.

Στόχοι, μεταξύ άλλων, η υπαλληλοποίηση των πολιτών με την καταπολέμηση του ελεύθερου επαγγέλματος, η κατάργηση της περιουσίας, η απαγόρευση της ιδιοκαλλιέργειας και της κτηνοτροφίας (ήδη στις Η.Π.Α. έχουν παρθεί μέτρα).

Εννοείται ότι όλα γίνονται για το καλό μας και το καλό του περιβάλλοντος. Παράλληλα πρωοθείται, για το καλό μας, και ο Codex Alimentarius με τις κρεατόμαζες, τα μεταλλαγμένα λαχανικά και φρούτα και τους σπόρους-υβρίδια.

Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν σημαίνει θα εφαρμοστεί μέχρι τέλους, αφού ίσως το προλάβουν άλλου είδους εξελίξεις…

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home