Σας Προτείνουμε

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Πιθανή είσοδος εξωγήινης βάσης σε βουνό της Ουάσιγκτον

Δημοσιεύτηκε : 1/15/2013 |

Ο ερευνητής Scott C. Waring πριν λίγες μέρες παρουσίασε στην ιστοσελίδα του UFO Sightings Daily, λεπτομερείς φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία από την είσοδο μίας εξωγήινης βάσης σε πλαγιά του όρους Adams, της Ουάσιγκτον.

Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο δορυφορικό χάρτη, ο Waring εντόπισε κοντά στη περιοχή του ράντσου Aceti μία ανωμαλία που τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι κάτω από τα παράξενα πίξελ, που βρίσκονται μόνο σε εκείνη τη τοποθεσία του βουνού, κρύβεται μία κυκλική είσοδος-πόρτα που οδηγεί στην υπόγεια εξωγήινη βάση.

Αυτή η άποψη υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, κάτοικοι της περιοχής, αξιωματικοί του στρατού, η ομάδα contactees ECETI, ακόμα και το Fox News, έχουν παρατηρήσει θεάσεις UFO στην περιοχή.

Με το όρος Adams ασχολούνται εδώ και χρόνια πολλοί Αμερικανοί οπαδοί των UFO, αλλά και αρκετοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν εκεί ευελπιστώντας να δουν από πρώτο χέρι τα λαμπερά φώτα που γεμίζουν τον ουρανό του όρους, σχεδόν κάθε βράδυ. Οι συχνές θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει και πολλούς άλλους ερευνητές να θεωρούν ότι στη περιοχή βρίσκεται μία μεγάλη σε κλίμακα εξωγήινη βάση.

"Ανέλυσα τα αποδεικτικά στοιχεία και το συμπέρασμα είναι ότι η είσοδος είναι πραγματική. Το επόμενο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι πώς θα ανοίξει η είσοδος!" κατέληξε ο Waring.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home