Σας Προτείνουμε

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Κάτοχος του Νόμπελ Ιατρικής 2012: Σε 50 χρόνια από σήμερα οι άνθρωποι θα μπορούν να κλωνοποιούνται...

Δημοσιεύτηκε : 1/14/2013 |

Οι επιστημονικές εξελίξεις προχωρούν ραγδαία, εξυπηρετώντας δυστυχώς όμως πάρα πολύ συχνά σκοπούς που δεν σχετίζονται διόλου με την βελτίωση της ζωής του ανθρώπου.
Ο Άγγλος επιστήμονας Sir John Gurdon προέβλεψε ότι σε 50 χρόνια από σήμερα η κλωνοποίηση μωρών θα είναι εφικτή, θεωρώντας μάλιστα ότι η «αποστροφή» της κοινής γνώμης προς αυτή την διαδικασία σταδιακά θα εξαλειφθεί...


Και αυτό διότι θεωρεί ότι η ανθρωπότητα θα αποδεχθεί την κλωνοποίηση εφόσον αντιληφθεί τα υγειονομικά οφέλη που έχει αυτή να προσφέρει.. Δήλωσε, λοιπόν, σχετικά: «Έχω την άποψη ότι οποιαδήποτε πράξη ανακουφίζει ή βελτιώνει την ανθρώπινη υγεία γίνεται τις περισσότερες φορές ευρέως αποδεκτή από την κοινή γνώμη – έτσι εάν η κλωνοποίηση αποδειχθεί όντως ότι επιλύει προβλήματα υγείας και είναι χρήσιμη στον άνθρωπο, τότε θεωρώ ότι θα γίνει αποδεκτή»

Η επιστημονική κοινότητα, που προωθώντας το ερευνητικό της πεδίο προσπαθεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν όλεθρο δίχως προηγούμενο, πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ότι: i) όλες οι απόπειρες κλωνοποίησης του ανθρώπου έχουν αποτύχει οικτρά και ii) πολλά από τα θηλαστικά που κλωνοποιήθηκαν παραμορφώθηκαν..


Ας μην ξεγελιόμαστε... O John Gurdon είναι ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής για το 2012... Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας «υποψιάσει» ότι προετοιμάζεται σιγά-σιγά το έδαφος για την νομιμοποίηση της ωρολογιακής βόμβας της κλωνοποίησης στα μάτια της κοινής γνώμης..

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home