Σας Προτείνουμε


Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Το έργο Romanek: Γνωστοποίηση 2012 - UFO / Alien Μυστικά [ΒΙΝΤΕΟ Χωρις Ελληνικούς Υπότιτλους]

Δημοσιεύτηκε : 6/17/2012 |

Ο Romanek, είναι διεθνής συγγραφέας best seller, και μπορεί να είναι από τους πιο τεκμηριωμένους στο θέμα των εξωγήινων.

Η πληθώρα των γεγονότων που αφορούν τα ανεξήγητα του Romanek και εκατοντάδες μάρτυρες συνεχίζουν να τον παρακολουθούν σε μηνιαία βάση. Ο τεράστιος όγκος των αποδεικτικών στοιχείων και των video,και φωτογραφικού υλικού είναι εκπληκτικός!

Αυτό το συνεχές μυστήριο του εξακολουθεί να είναι όλο και πιο σύνθετο.Εκτός από τις ατομικές ερμηνείες ή απόψεις για αυτές τις εμπειρίες,υπάρχουν πολλά για την ανθρωπότητα να μάθουμε σε αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα.

Ο Stan Romanek μας λέει ότι η περίπτωση του έχει δημιουργήσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα των ΑΤΙΑ. Εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο είδαν video του στο YouTube. Τα λόγια του ήταν τόσο πειστικά,και τα στοιχεία του τόσο συναρπαστικά, που ο Romanek έχει εμφανιστεί στον Larry King Live, Fox και σε έναν ειδικό του ABC, και σε άλλα τηλεοπτικά θεάματα. Έχει ακουστεί επίσης σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Αμερική.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home