Σας Προτείνουμε

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Ο πάπυρος του Tulli

Δημοσιεύτηκε : 5/27/2012 |

Ολόκληρος στόλος από UFO παρουσιάστηκε πριν 3000 χρόνια στον ουρανό της Αιγύπτου αναφέρει αρχαίος πάπυρος. Ο πάπυρος του Tulli όπως ονομάζεται και βρίσκεται στο μουσείο του Καΐρου γράφει τα εξής:
« Στο έτος 22, τον τρίτο μήνα του χειμώνα, στην έκτη ώρα της ημέρας, οι γραφής της Βουλής παρατήρησαν έναν πύρινο δίσκο που προερχόταν από τον ουρανό. Δεν έκανε θόρυβο και οι γραφής του Φαραώ ταραγμένοι έπεσαν κάτω στο χώμα.

Ο πάπυρος του Tulli που αναφέρει ότι αρχαίοι εξωγήινοι αστροναύτες επισκεύτηκαν την Αίγυπτο κατά την διάρκεια που βασίλευε ο Thutmosis III.

Έπειτα αυτοί εξέθεσαν το πράγμα στο Φαραώ. Η μεγαλειότητα του διέταξε να εξεταστεί το γεγονός και να καταγραφεί στους κυλίνδρους της Βουλής ότι είχε συμβεί.

Μετά από μερικές ημέρες από τότε που έγινε αυτό το γεγονός όλο και πιο πολλοί πύρινοι δίσκοι εμφανίζονταν συνέχεια στον ουρανό ώσπου έγιναν πολυάριθμοι.

Ήταν τόσοι πολλοί που σκέπαζαν τον ήλιο και επεκτάθηκαν στις τέσσερις γωνιές του ουρανού.
Ο στρατός του Φαραώ τους κοίταζε φοβισμένος .

Όταν βράδιασε αυτοί οι πύρινοι δίσκοι ανήλθαν ψηλότερα στον ουρανό και κατευθύνθηκαν προς το νότο.

Τέτοιο γεγονός δεν είχε γίνει ποτέ πριν, και ο Φαραώ διέταξε να κάψουν θυμίαμα προς τιμή των θεών και να γραφτεί στα χρονικά της Βουλής το τι συνέβη , έτσι ώστε να το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι που θα έρθουν στην ζωή μετά. »
το είδαμε: katohika

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home