Σας Προτείνουμε

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Οι πρώτοι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας ήταν Έλληνες;

Δημοσιεύτηκε : 4/20/2012 |

Οι Ελληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία, πριν φτάσουν εκεί οι Πολυνήσιοι! Αυτό υποστηρίζουν τρεις επιστήμονες, στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», στο οποίο δημοσιεύουν ντοκουμέντα που - σύμφωνα με τους ίδιους- το αποδεικνύουν.


Αρχαίοι χάρτες που αναπαριστούν την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μία πέτρινη κατασκευή στην οποία απεικονίζεται ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην περιοχή Taupo, συγκεκριμένα πέτρινα μνημεία και λαξευμένοι βράχοι, αποδίδονται από τους Νόελ Χίλιαμι, Μάξγουελ Χιλ και Γκάρυ Κουκ στους Έλληνες που ζούσαν στη Νέα Ζη��ανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Μαορί.

Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο κατέχει το εύρημα της φωτογραφίας με την ονομασία "το ρολόι του Ιησού", καθώς πρόκειται για έναν λαξευμένο βράχο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε φάρμα στο Northland και σύφωνα με τους συγγραφείς φέρει χαραγμένο πάνω του ένα αρχαιοελληνικό ημερολόγιο.

Τους ισχυρισμούς των συγγραφέων πάντως απορρίπτει εντελώς ο καθηγητής Πολ Μουν, με το επιχείρημα ότι οι ειδικότητές των τριών ερευνητών δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, ή κάποια άλλη σχετική επιστήμη, συνεπώς είναι αναξιόπιστοι!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home