Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

H Eλλάδα διαθέτει υπερόπλα

Δημοσιεύτηκε : 2/06/2012 |

Η Ελλάδα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε χώρα σε πόλεμο και φυσικα να ανατρέψει όπως και ανέτρεψε τις ισσοροπίες με την Τουρκία.



Σε αυτήν την ανάρτηση θα αναλύσουμε, και θα τεκμηριώσουμε την ανωτερότητα της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι σε θέση ανα πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Τούρκων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι της Έρευνας , ιδίως αυτοί που ασχολούνται με πολεμικά θέματα, ότι εκτός απο τους σπουδαίους Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, έχουμε και εντός της πατρίδος μας ένα εξαίρετο επιστημονικό δυναμικό το οποίο είναι τουλάχιστον πέντε φορές ανώτερο απο αυτό της Τουρκίας.
Όταν τα λέγαμε αυτά επί ολόκληρα 5 χρόνια, οι δήθεν "ορθολογιστές" ζητούσαν να τους αποδείξουμε με αδειάσειστα στοιχεία, αλλά είναι τόσο ανεγκέφαλοι, ώστε δεν κατάλαβαν πως ήταν αδύνατος έως εξωπραγματικό να προδώσουμε κρατικά μυστικά.Τώρα όμως το ομολογεί επίσημα ο καθηγητής Μετσοβείου Πολυτεχνείου, Νικόλας Ουζούρογλου, κατα τη διάρκεια ενημέρωσεως της Επιτροπής Αποτίμησης Τεχνολογίας της Βουλής με θέμα τις εξελίξεις στην τουρκική αμυντική βιομηχανία.

Βεβαίως οι δήθεν "ορθολογιστές" έλεγαν πως θα γίνουμε πιστευτοί μόνο αν ανακοινωθεί ότι οι Έλληνες της διασπορές με τους εδώ Έλληνες διαθέτουν στην χώρα μας σπουδαία επιστημονικά εργαστήρια, αρκεί όμως να γνωστοποιηθεί απο τον καθηγητή κ.Νικόλαο Ουζούνογλου.

Ας διαβάσουμε το ρεπορτάζ του κ.Σταμάτη Γιαννίση στην εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" (3/3/1999/), την συνέντευξη που του έδωσε ο καθηγητής Ν.Ουζούνογλου:

Η ελλάδα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να ανατρέψει τις όποιες ανισσοροπίες με την Τουρκία σε σύντομο χρονικό διάστημα..Στην Ελλάδα υπάρχει 4-5 φορές περισσότερο επιστημονικό δυναμικό απότι στην Τουρκία, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε, "σιωπηρά",εργαστήρια και υποδομές που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης".

Και συνεχίζει στο ρεπορτάζ του ο κ.Σ.Γιαννίσης:
"Ο κ.Ουζούνογλου και ο συνεργάτης του,ερευνητής κ.Άγγελος Αμδίτης, αναφέρθηκαν στη "συστηματική και σταθερή πολιτική ανάπτυξης μιας ισχυρής πολεμικής βιομηχανίας"που ακολουθεί τα τελευταία 30 χρόνια η Άγκυρα, "παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ανεξάρτητα απο κόμματα και πρόσωπα".
"Οι δυο επιστήμονες", λεει ο κ.Γιαννίσης, "πρόσθεσαν επίσης ότι για την ανάπτυξη της εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας της, η Άγκυρα ακολουθεί μια μέθοδο που στηρίζεται στην απόκτηση τεχνογνωσίας απο ξένες εταιρείες και στην συνέχεια στην τροποποίηση-επανασχεδίαση των συστημάτων,αφού η βασική έρευνα στα Α.Ε.Ι. της Τουρκίας είναι εντελώς ισχνή και παραμελημένη.

Τέλος, οι δύο πανεπιστημιακοί ανέφεραν στα μέλη της Επιτροπής Αποτίμησης Τεχνολογίας της Βουλής το έντονο ενφιαφέρον της τουρκικής πολεμικής αεροπορικής βιομηχανίας για ανάπτυξη τεχνογνωσίας stealth , την παραγγελία της Αιγύπτου για 46 αεροσκάφη F-16 τουρκικής συναρμολόγησης και της φιλοδοξίας της Άγκυρας να μπουν στην αμερικανική αμυντική αγορά με εξαγωγές που η Τουρκία εποθυμεί να φτάσουν τα 700 εκ. δολάρια".

Είδαμε πιο πάνω ότι η Ελλάδα διαθέτει επιστημονικά εργαστήρια στα οποία είναι 5 κλάσεις ανώτερα απο αυτά της Τουρκίας.Μάλιστα, έγινε τελείως γνωστό, εφ'όσον ανακοινώθηκε επίσημα απο τον καθηγητή κ.Ουζούνογλου Νικόλαο.

Βεβαίως, οι γν΄σιοι ερευνητές γνωρίζουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται εντελώς ανοχύρωτη μπροστά στην παραβίαση των συστημάτων τηλεπικοινωνίας και την παγκόσμια κατασκοπεία.
Αλλά για το τι ακριβώς γίνεται μέσα στα επιστημονικά εργαστήρια τηε Ελλάδος, το βέβαιον είναι ότι η παγκόσμια κατασκοπεία του Σιωνισμού έχει παντελή άγνοια.
Πέραν αυτόυ, όταν γράψαμε την "Τετραλογία" μας για την Ομάδα Ε, πως οι Έλληνες πολιτικοί,δημοσιογράφοι,οι καλλιτέχνες και άλλοι "επώνυμοι" είναι έμψυχα πιόνια των Ισραηλιτο-Σιωνιστών, αμέσως μας κατέκριναν χωρίς να κρατούν τα προσχήματα
Όλοι οι ανωτέρω έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υποκρίσίας, καθώς ωρύονται υπέρ του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης,αλλά οι Ραβίνοι εγκέφαλοι του Διεθνισμού, είναι τόσο υποκριτές, ώστε ακόμα και οι Φαρισαίοι των Ευαγγελικών κειμένων φαίνονται σαν μικρά αθώα αρνάκια μπροστά τους.

Το ότι οι Σιωνιστές παρακολουθούν σε τακτική βάση και τις ιδιωτικές συνομιλίες των συμμαχικών τους κυβερνήσεων, αλλά και κρυφακούν τις συνδιαλέξεις των πολιτών, το ομολόγησε ακόμα και η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" , γνωστή για την διεθνιστική και αντιρατσιστική τοποθέτησή της.

Πηγή: ANΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ H πραγματική αλήθεια για τις προφητείες Εκδόσεις <<ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ>>

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home