Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Στρατιωτικά αεροσκάφη καταδίωκαν ένα UFO»

Δημοσιεύτηκε : 1/02/2012 |

Ένας μάρτυρας από το Texas των Η.Π.Α. ανέφερε πρόσφατα ότι παρατήρησε ένα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να καταδιώκεται από στρατιωτικά αεροσκάφη, κοντά στο Houston, στις 18 Νοεμβρίου 2011.


Ο ίδιος βρισκόταν σε ένα όχημα και ταξίδευε κατά μήκος του δρόμου East Sam στο Houston, όταν παρατήρησε για πρώτη φορά το UFO.

«Έμεινε ακίνητο για περίπου 30 δευτερόλεπτα, αμέσως μετά επιτάχυνε πολύ γρήγορα προς τα μπροστά και ακινητοποιήθηκε ξανά, αυτή τη φορά σε νέο σημείο», δήλωσε. «Η απόσταση αυτή, κατά την άποψή μου, ήταν γύρω στα 20-30 μίλια».

«Συνεχίσαμε να ταξιδεύουμε προς τα νότια, αλλά τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στο άγνωστο αντικείμενο, το οποίο βρισκόταν προς τα νοτιοδυτικά, σε σχέση με το αεροδρόμιο Hobby, και το οποίο επίσης εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν συνεχώς».

«Αφού κάναμε μία στάση σε ένα parking, συνεχίσαμε να παρατηρούμε την πορεία του. Εξακολουθούσε να βρισκόταν στο ίδιο σημείο, όταν και κάλεσα την αστυνομία να τους αναφέρω το περιστατικό. Ο υπεύθυνος του τμήματος είπε ότι θα ενημερώσει άμεσα τα περιπολικά της περιοχής και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, τρία μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκαν και άρχισαν να παρακολουθούν την πορεία του αγνώστου αντικειμένου, την ίδια στιγμή που προβολείς από τη στρατιωτική βάση Ellington φώτιζαν και εξερευνούσαν τον ουρανό».

«Ήταν ένα τριγωνικό αντικείμενο. Στην οροφή του είχε ένα στρογυλλό πορτοκαλο-κόκκινο φως. Εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε, και αμέσως μετά εμφανίστηκε πάλι».
«Στη συνέχεια άλλαξε τελείως πορεία, εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε πάλι, και το κυνήγησαν και τα αεροσκάφη, ώσπου τελικά χάθηκαν όλα μαζί από το οπτικό μας πεδίο».

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home