Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Περιοχή S4, πέτρες Ικα, jamais vu, η πόλη του Αρμαγεδώνα...

Δημοσιεύτηκε : 1/11/2012 |

Το pyles.tv από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δημιούργησε ένα "Λεξικό όρων " με σκοπό να βοηθήσει τους μη "ανεξήγητους" να παρακολουθήσουν καλύτερα κάποια θέματα του site.


Με τον καιρό - και με τις δικές σας υποδείξεις και απορίες- το "Λεξικό" άρχισε να εμπλουτίζεται και να συμπεριλαμβάνει όρους και γεγονότα από όλες τις Κατηγορίες Ειδήσεων που φιλοξενούνται στο pyles.tv.

Από τις "Γραμμές Nazca", τα "βάζα της πεδιάδας" και τις "πέτρες Ικα", μέχρι την "περιοχή S4" και τους "εξωγήνους Grey", αλλά και από την "πόλη του Αρμαγεδώνα" μέχρι το "φαινόμενο jamais vu", τους "υπολογιστές ζόμπι" και την "θεωρία του Χάους", όλα βρήκαν μία θέση στο "Λεξικό" μας!

Μπορείτε να ενημερωθείτε επιγραμματικά για όρους που συχνά διαβάζουμε αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνουν, για αρχαιολογικά "μυστήρια" ή επιστημονικές ανακαλύψεις, για θεωρίες συνωμοσίας ή ουφολογικά θέματα. Για την ώρα το "Λεξικό" του pyles.tv περιέχει περισσότερους από 160 όρους, ενώ κάθε εβδομάδα η "παρέα" μεγαλώνει!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home