Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Ομπάμα ήταν πράκτορας της CIA σε μυστική αποστολή στον Άρη

Δημοσιεύτηκε : 1/25/2012 |

Αν και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου το διέψευσε επισήμως. Σιγά μην τον πιστέψουμε. Ξέρετε πολλούς μυστικούς πράκτορες να δημοσιοποιούν την ταυτότητά τους;


Την περίοδο 1981 -1983 ο 19χρονος τότε Μπάρακ Ομπάμα είχε επιλεγεί από την CIA μαζί με πέντε άλλους συνομήλικούς του να συμμετάσχει σε ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα της CIA και της DARPA (το ινστιτούτο προηγμένης αμυντικής έρευνας και ανάπτυξης που συνεργάζεται στενά με το Πεντάγωνο και είναι υπεύθυνο για μερικές από τις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει σήμερα ο κόσμος). Την αποκάλυψη κάνουν οι πράκτορες της CIA, Andrew D. Basiago και William Stillings, οι οποίοι υπηρέτησαν στην ίδια ομάδα με τον Ομπάμα και την επίσης 19χρονη -τότε- Regina Dugan και μετέπειτα διευθύντριας της DARPA. Η ομάδα είχε ως βάση το κολέγιο Siskiyous της Καλιφόρνιας και χρησιμοποιώντας ένα θάλαμο τηλεμεταφοράς έσπαγαν το φράγμα του χωροχρόνου και ταξίδευαν στον Άρη, Σκοπός τους, όπως τους τον εξήγησε πολύ απλά ο αρχηγός της αποστολής, ταγματάρχης του Στρατού Ed Dames, «να σας δουν οι Αρειανοί, να συνηθίσουν την παρουσία σας και να μην σας φάνε». Πέρα από τον εγκλιματισμό των γήινων «χροναναυτών» - όπως αποκαλούσαν την ομάδα τους οι Basiago και Stillings – στην αρειανή χλωρίδα και πανίδα και την επαφή τους με του Αρειανούς η αμερικανική κυβέρνηση είχε κι άλλους πιο σκοτεινούς στόχους στη μυστική της ατζέντα.

Η παρουσία του Ομπάμα και των υπολοίπων πρακτόρων της CIA στον Άρη είχε σκοπό να καθιερώσει την «εθνική κυριαρχία» των ΗΠΑ και τα μελλοντικά της δικαιώματα στην αποίκηση του Άρη και να εδραιώσει μια αμυντική «περίμετρο» στις εξωγήινες απειλές. Το έγκυρο περιοδικό Wire απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Tommy Vietor για να σχολιάσει τις αποκαλύψεις των δύο πρακτόρων κι αυτός το έριξε στο χιούμορ απαντώντας ότι ο πρόεδρος επισκέφτηκε τον Άρη μόνο από την τηλεόραση παρακολουθώντας το γνωστό καρτούν Marvin the Martian. Είμαστε σίγουροι ότι κάπου στην έρημο της Νεβάδα, υπάρχει μια μυστική βάση και επιλεγμένοι πρωτοπόροι και εξερευνητές ετοιμάζονται για την αποίκηση του Άρη ενόψει του Τέλους του Κόσμου.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home