Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Σαφείς αποδείξεις UFO που πετούν κοντά στον κινέζικο Διαστημικό Σταθμό

Δημοσιεύτηκε : 12/01/2011 |

Οι Κινέζοι δεν φαίνεται να ανησυχούν, όπως η NASA, όταν πρόκειται για τα αναπόφευκτα ΑΤΙΑ που έχουν γίνει ορατά γύρω από το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ για χρόνια. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την κινεζική εθνική τηλεόραση. Αυτό έχει αρκετά σαφείς αποδείξεις ότι τα ΑΤΙΑ είναι η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του ανθρώπου στο διάστημα.
Αυτό το υλικό βγήκε μόνο μία ή δύο ημέρες πριν, είναι πάντα εκπληκτικό το πώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αγνοούν απλώς αυτό το είδος της δραστηριότητας.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα UFO είναι πραγματικά και από ότι φαίνεται ενδιαφέρονται έντονα για την πρόοδο του ανθρώπου στο διάστημα.Ειλικρινά δεν είχα ιδέα ότι οι Κινέζοι είχαν προχωρήσει τόσο πολύ μέχρι σήμερα με το διαστημικό σταθμό τους. Είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι Κινέζοι έχουν πει τα UFO επισκέπτονται τη γη και οι περισσότεροι είναι ανιχνευτές που αποστέλλονται από νοήμον ζωή στο σύμπαν.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home