Σας Προτείνουμε


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κατέρριψε UFO για να σώσει τον εαυτό του!

Δημοσιεύτηκε : 11/06/2011 |

Ένας Σουηδός ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε και κατέρριψε ένα UFO, καθώς πίστεψε πως ερχόταν κατά πάνω του με σκοπό να τον απαγάγει!


Ο 23χρονος άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών, πυροβόλησε δύο φορές με το όπλο του μέσα από το παράθυρο του σπιτιού του στην πόλη Hedemora, προτού φθάσει στο παράθυρο και ανοίξει συνεχόμενα πυρ κατά του αγνώστου αντικειμένου!

Σύμφωνα με το νεαρό (τα στοιχεία του δε γνωστοποιήθηκαν) μόνο μία σφαίρα κατάφερε να χτυπήσει το UFO, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την έκρηξή του.

Μία γειτόνισσα που άκουσε τους πυροβολισμούς, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι προσπάθειες των αστυνομικών να πείσουν το νεαρό άνδρα ότι κανείς δεν ήρθε για να τον απαγάγει και ότι είναι απολύτως ασφαλής κράτησαν πολλές ώρες, ενώ ψυχολόγος που τον εξέτασε διέγνωσε ότι έπασχε από μία σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή…

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home