Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Με τι τρέφονται οι ... ψυχικοί βρικόλακες;

Δημοσιεύτηκε : 11/28/2011 |

Αναρίθμητες είναι οι ταινίες που παρουσιάζουν τα θρυλικά πλάσματα του σκότους να πλησιάζουν το θύμα τους, να το γοητεύουν και αφού το παρασύρουν, να το σκοτώνουν δαγκώνοντάς το στο λαιμό, με λεία το πολύτιμο συστατικό της ζωής: το αίμα.




Οι ψυχικοί βρικόλακες, όμως, είναι μια κατηγορία εντελώς διαφορετική.

Τροφή τους δεν είναι το αίμα αλλά η ανθρώπινη ενέργεια. Όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη των ψυχικών βρικολάκων, υποστηρίζουν πως κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χωρίς εμείς να το αντιλαμβανόμαστε. Είναι συνήθως άνθρωποι που μας πλησιάζουν και καταφέρνουν να διεισδύσουν στις «ενεργειακές μας αποθήκες» και να απορροφήσουν κάθε σταγόνα ενέργειας από το σώμα μας.

Πολλοί ισχυρίζονται πως οι ψυχικοί βρικόλακες έχουν την ικανότητα να πλησιάζουν τα θύματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας και να τους κλέβουν την ενέργεια, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Τα θύματα ξυπνούν το πρωί εξουθενωμένα, χωρίς να μπορούν καν να σηκωθούν από το κρεβάτι αφού οι «μπαταρίες» του οργανισμού τους είναι άδειες!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home