Σας Προτείνουμε

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Μπορεί θεωρία του Αϊνστάιν να αποδείξει ότι τα φαντάσματα υπάρχουν;

Δημοσιεύτηκε : 11/21/2011 |

Κάθε νύχτα, ερασιτέχνες κυνηγοί φαντασμάτων επισκέπτονται εγκατελειμμένα σπίτια, έρημες αποθήκες και νεκροταφεία, με σκοπό να “δουν” φάντασματα… Συχνά έχουν μαζί τους κάποια ηλεκτρονική συσκευή που τους βοηθάει να εντοπίσουν μια “ενεργειακή ανωμαλία”… κάτι παράξενο!


Παρά τις προσπάθειες τόσων χρόνων, δεν υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι τα φαντάσματα είναι αληθινά. Έτσι, οι “σύγχρονοι” κυνηγοί φαντασμάτων στηρίζουν την ύπαρξη πνευμάτων στη μοντέρνα φυσική! Συγκεγκριμένα ο Albert Einstein, ένας από τους σπουδαιότερους επιστήμονες που υπήρξε παγκοσμίως, προσφέρει μια θεωρητική επιστημονική βάση ότι τα φαντάσματα μπορεί να υπάρχουν…

Υπάρχει μια σχέση μεταξύ των φαντάσματων και του έργου του Einstein σχετικά με τη διατήρηση της ενέργειας; Ο κυνηγός φαντασμάτων John Kachuba, στο βιβλίο του (Ghosthunters, 2007, New Page Books), γράφει “ο Αϊνστάιν απέδειξε ότι όλη η ενέργεια του σύμπαντος είναι σταθερή και ότι δεν μπορεί ούτε να δημιουργηθεί ούτε να καταστραφεί… Έτσι, τι συμβαίνει σε αυτή την ενέργεια όταν πεθαίνουμε; Αν δεν μπορεί να καταστραφεί, τότε πρέπει, σύμφωνα με τον Δρ Αϊνστάιν, να μετατραπεί σε άλλη μορφή ενέργειας. Ποια είναι η νέα ενέργεια; … θα μπορούσε να είναι η δημιουργία ένα φαντάσματος;”

Με βάση την παραπάνω θεωρία, σύγχρονοι κυνηγοί φαντασμάτων εξοπλίζονται με ανιχνευτές ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (“EMF”, electromagnetic field detectors) με σκοπό να εντοπίσουν αυτή την περιπλανώμενη ενέργεια… που υποδηλώνει την ύπαρξη των πνευμάτων.

Πηγή: news.yahoo.com

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home