Σας Προτείνουμε

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε : 11/18/2011 |

Ανασκαφές πραγματοποιούν οι Τούρκοι σε παλιές ελληνικές ιδιοκτησίες, για να βρουν χρυσάφι, που έκρυψαν οι Έλληνες όταν έφευγαν αλλόφρονες για να γλιτώσουν από το μαχαίρι του Κεμάλ. Στην περιοχή της Ριζούντας οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι είναι κρυμμένα 73 κιλά χρυσού, γι’ αυτό πήραν άδεια και η ανασκαφή ξεκίνησε.Με χάρτες του Πυροβολικού (στον στρατό ανήκει τώρα η έκταση), αλλά δεν υπήρξαν μέχρι τώρα ικανοποιητικά αποτελέσματα, παρόλο που έφτασαν στα τέσσερα μέτρα.

Οι χωρικοί μιλούν για Έλληνες από την Κύπρο, που φεύγοντας είχαν διατηρήσει την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν κάποτε στην πατρογονική γη, γι’ αυτό και έκρυψαν τον θησαυρό τους, αφού άλλωστε δεν μπορούσαν να τον πάρουν μαζί τους.

Είναι γεγονός, από μαρτυρίες των ξεσπιτωμένων και κατατρεγμένων Ελλήνων, ότι πράγματι έκρυβαν περιουσιακά τους στοιχεία ή τα έδιναν σε μουσουλμάνους κρυπτοχριστιανούς να τα φυλάξουν, ώσπου να επιστρέψουν.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν, όταν έφταναν οι Έλληνες εδώ, και έδιναν τα στοιχεία τους για να καταγραφούν, δήλωναν μόνιμη κατοικία τη Σμύρνη ή την Έφεσσο, και προσωρινή την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home