Σας Προτείνουμε

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Αρχαία βραχογραφία με "εξωγήινο" ή "αστροναύτη", περιμένει επιστημονική ερμηνεία!

Δημοσιεύτηκε : 11/16/2011 |

Στην Κίνα κάθε μέρα γίνονται αναφορές για θεάσεις ufo σε όλη την χώρα που πολλές φορές συνοδεύονται από οπτικοακουστικό υλικό. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο όμως, ένας κινέζος επιστήμονας, υπέδειξε στις αρχές κάτι αρκετά διαφορετικό!Οπως ανέφερε, κοντά σε ένα ιστορικό σημείο μεταξύ των περιοχών Guanxi και Guangdong, η παράσταση που είναι χαραγμένη πάνω σε ένα βράχο εμφανίζει έναν αρχαίο "εξωγήινο" ή έναν αρχαίο "αστροναύτη" μαζί με το σκάφος του (στη φωτογραφία)!

Αφού οδήγησε στο σημείο ειδικούς και ελήφθησαν οι σχετικέςφωτογραφίες, στη συνέχεια προχώρησε σε μία σειρά από δικές του παρατηρήσεις, εν αναμονή του επίσημου πορίσματος.

Ο ίδιος ο επιστήμονας θεωρεί πως η βραχογραφία αυτή είναι τουλάχιστον τριών χιλιάδων, άρα το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς γίνεται να υπάρχουν σε αυτήν τεχνολογικές απεικονίσεις όπως οι κεραίες και η φόρμα του αστροναύτη.

Πολλοί Κινέζοι αναλυτές είχαν σπεύσει να απαντήσουν στο ερώτημά του, υποστηρίζοντας πως ίσως οι εξωγήινοι να ήταν αυτοί που έθεσαν τα θεμέλια του πολιτισμού τους καθώς τους επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα, 12 μήνες μετά, η κοινή γνώμη που τότε είχε εντυπωσιαστεί από την ανακάλυψη της βραχογραφίας, ακόμη περιμένει μία επίσημη εκδοχή για το τι μπορεί να απεικονίζεται σε αυτήν!

Αντίστοιχες βραχογραφίες που αναπαριστούν πλάσματα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως "αρχαίοι αστροναύτες" ή "εξωγήινοι", υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, χωρίς ποτέ επισήμως κάποιοι αρχαιολόγοι να έχουν ποιός και κυρίως με τι γνώσεις τις έχει δημιουργήσει!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home