Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

"Περίεργα" αντικείμενα "εισέρχονται" στη Σελήνη;

Δημοσιεύτηκε : 10/20/2011 |

Ενας ερασιτέχνης λάτρης της αστρονομίας, επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει την λαμπερή πανσέληνο του Οκτωβρίου, πριν από μία εβδομάδα στον Καναδά.


Κοιτάζοντας μέσα από τον φακό της βιντεοκάμερας, του φάνηκε σαν κάτι να κινείται προς τη Σελήνη και να "χάνεται" μέσα σε αυτή.

Πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει, δύο ακόμη παρόμοια αντικείμενα έκαναν ακριβώς την ίδια κίνηση!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, όταν είδε προσεχτικά το βίντεο, εντόπισε "τρία αντικείμενα τριγωνικού σχήματος να κινούνται προς τη Σελήνη και να εισχωρούν σε αυτήν!".

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο youtube, έχει αριθμήσει με τους αριθμούς 1, 2, 3 τα σημεία που κατά τον ίδιο εμφανίζονται τα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια έχει επεξεργαστεί γραφικά την εικόνα.

Ο ίδιος τα ονομάζει ufo, διευκρινίζοντας ότι έτσι αποκαλούμε κάθε ιπτάμενο αντικείμενο "άγνωστης ταυτότητας" και ζητάει από τους χρήστες του διαδικτύου την γνώμη τους, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται για προϊόν τεχνικής επεξεργασίας!

Εσείς, τι λέτε;

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home