Σας Προτείνουμε

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ NASA. Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!!

Δημοσιεύτηκε : 8/22/2011 |

Επιστήμονες της ΝΑSA προειδοποιούν πως η ανθρωπότητα πρέπει να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όχι μόνο για να σωθεί από την υπερθέρμανση, αλλά και για να μην προκαλέσει...
εξωγήινους πολιτισμούς που θα μπορούσαν να αντιληφθούν τις αλλαγές επάνω στη Γη σαν απειλή! Το τρελό σενάριο μιας εξωγήινης επίθεσης λόγω κλιματικής αλλαγής περιέχεται σε έκθεση του Τομέα Πλανητικών Επιστημών της NASA. Μία από τις εκδοχές....


που εξετάζουν ο καθηγητής Σον Ντομαγκάλ-Γκόλντμαν και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια είναι να θεωρήσουν οι εξωγήινοι πως οι αλλαγές στην ατμόσφαιρα οφείλονται σε τεχνολογική πρόοδο.


Αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει ακόμη και σε... προληπτικό πλήγμα για να αναχαιτίσουν την γήινη επέκταση. "Επιπλέον, κάποιοι ''πράσινοι'' εξωγήινοι ίσως μας εξοντώσουν για να σώσουν τον πλανήτη", πιθανολογούν οι συνεργάτες της NASA.


Φαίνεται δεν πάει καλά η κονόμα από την λαμογιά των παγκόσμιων πράσινων οικολογικών φόρων και μπήκαν τώρα στο παιχνίδι και οι.... εξωγήϊνοι σαν μία ακόμη απειλή για να πληρώσουμε πρόθυμα και να εφαρμόσουμε την Ατζέντα 21.


Μετά και από αυτό, πιστεύω να καταλάβουν μερικοί ότι για να έρθει η παγκόσμια χούντα θα επιστρατευτούν οι πάντες.


Ακόμη και οι.... εξωγήινοι, που θα έρθουν να μας σκλαβώσουν ώστε να σώσουν τόσο εμάς όσο και τον πλανήτη.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home