Σας Προτείνουμε


Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Προσεχώς: η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε : 8/13/2011 |

Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών στη βιομηχανική περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας στη Ρωσία.
Η Eco-City, όπως θα είναι η ονομασία της, θα κατασκευαστεί μέσα σε μία τεράστια τρύπα διαμέτρου ενός χιλιομέτρου και βάθους 550 μέτρων.


Το project αυτό βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας μίας «πράσινης» πόλης, η οποία θα είναι πλήρως προστατευμένη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σιβηρία χάρη σε έναν τεράστιο γυάλινο θόλο που θα «σκεπάζει» ολόκληρη την πόλη.

Η νέα αυτή πόλη αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από 100.000 ανθρώπους! Επίσης, θα είναι χωρισμένη σε τρία κύρια επίπεδα τα οποία θα περιέχουν δάση, κατοικίες, χώρους αναψυχής, κ.ά. Πηγή ενέργειας της πόλης θα αποτελεί ουσιαστικά ο γυάλινος θόλος της, καθώς πάνω του θα είναι ενσωματωμένα ειδικά ηλιακά «κύτταρα» που θα τροφοδοτούν με ενέργεια ολόκληρη την πόλη.

Η Eco-City αναμένεται να προσελκύσει και πολλούς τουρίστες σύμφωνα με την el-ab, τη ρώσικη κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το σπουδαίο αυτό έργο.













Source: http://www.evolo.us

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home