Σας Προτείνουμε


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Έπιασε... νεράιδα ζωντανή και την έκλεισε σε μπουκάλι!

Δημοσιεύτηκε : 8/26/2011 |

Μία αληθινή νεράιδα ισχυρίζεται ότι έπιασε ένας νεαρός άντρας στο Μεξικό, ο οποίος μάλιστα την επιδεικνύει με καμάρι "φυλακισμένη" σε ένα βάζο φορμαλδεΰδης! Ο 22χρονος Jose Maldonado, εργάτης στο επάγγελμα αλλά άνεργος αυτήν την εποχή, δεν προλαβαίνει να δέχεται επισκέπτες στο σπίτι του, που βρίσκεται σε μία από τις πιο κακοφημες γειτονιές της Guadalajara.


Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, ντόποι αλλά και από πιο μακρινά μέρη, συνωστίζονται καθημερινά προκειμένου να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια την "αληθινή νεράιδα"! Μέχρι σήεμρα οι επισκέπτες φτάνουν τους 3.000, ενώ - σημαντική... λεπτομέρεια- καταβάλλουν το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ ο καθένας ως αντίτιμο!

Σύμφωνα με το aol.com ο Jose δήλωσε στα τοπικά μέσα πως όταν βρήκε τη νεράιδα ήταν ακόμη ζωντανή, απέφυγε όμως να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αυτή... πέθανε! Η μικροσκοπική νεραϊδούλα έχει μήκος μόλις δύο εκατοστών και όπως μπορείτε να δείτε στο πρωτο βίντεο, βρίσκεται στον πάτο ενός ποτηριού!

Οι χρήστες του διαδικτύου πάντως, όχι μόνο δεν πείστηκαν ότι πρόκειται για... αληθινή νεράιδα αλλά από την πρώτη στιγμή δήλωσαν πως... κάτι τους θυμίζει το εύρυμα του Μεξικανού! Μέχρι που κάποιος αντιλήφθηκε τι: τα μικροσκοπικά πλαστικά ομοιώματα της Pixie από τους Xmen! Και για του λόγου το αληθές, δείτε την Pixie όπως πωλείται στα καταστήματα και συγκρίνετε την με την νεράιδα του Μεξικανού!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home