Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Λύθηκε ο γρίφος του UFO πάνω από το Βέλγιο

Δημοσιεύτηκε : 7/28/2011 |

Γρίφος για τη NASA είχε αποδειχτεί η φωτογραφία ενός UFO πάνω από τον ουρανό του Βελγίου, η οποία φερόταν να έχει τραβηχτεί τον Απρίλιο του 1990.Για χρόνια οι επιστήμονες μελετούσαν προσεκτικά το «ντοκουμέντο» του τριγωνικού ιπτάμενου αντικειμένου, που υποτίθεται ότι είχε τραβήξει ένας νεαρός εργάτης.

Χθες, 21 χρόνια μετά, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι είχε «συλλάβει» με τον φωτογραφικό του φακό το UFO αποκάλυψε ότι επρόκειτο για απάτη.

Ο άνδρας, με το όνομα Patrick υποστήριξε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL-TVI ότι κατασκεύασε μαζί με μερικούς φίλους του από πολυστυρένιο τον υποτιθέμενο ιπτάμενο δίσκο. Στη συνέχεια τον έβαψαν και τον κρέμασαν με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν φωτογραφηθεί να φαίνεται ως αυθεντική εμφάνιση UFO.

Πάντως, η επιτυχία τους ήταν σίγουρα μεγάλη, αφού λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας το 1990, βελγικά στρατιωτικά αεροσκάφη βγήκαν προς αναζήτηση του UFO.

«Είναι πολύ εύκολο να κοροϊδέψεις τους ανθρώπους, ακόμα και με μια φθηνή κατασκευή», δήλωσε ο Patrick, προσθέτοντας ότι αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και να στρέψει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του..

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home