Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

UFO συνόδευσε την τελευταία πτήση του Atlantis;

Δημοσιεύτηκε : 7/13/2011 |

Το διαστημικό λεωφορείο της NASA, Atlantis, ξεκίνησε πριν από λίγα 24ωρα την τελευταία του πτήση προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Κατά την ζωντανή μετάδοση της επιχείρησης από την NASA, εμφανίστηκε μία λάμψη η οποία καταγράφηκε στο παρακάτω βίντεο.


Από την στιγμή που διέρρευσε η σκηνή, ξεκίνησε και μία σειρά από υποθέσεις για το τι μπορεί να είναι αυτή η λάμψη, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως ufo! Το βασικό μάλιστα επιχείρημα αυτών που μιλούν για άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, είναι η βιασύνη της NASA να διακόψει την μετάδοση, ακριβώς την στιγμή που η λάμψη πλησίαζε το Atlantis!

"Αν ήταν ufo, θα είχαν εξαφανίσει το βίντεο από το διαδίκτυο όπως έχουν κάνει στο παρελθόν με όλα τα ύποπτα ντοκουμέντα", απαντούν οι πιο δύσπιστοι!

Μέχρι να... εξαφανιστεί το αποδεικτικό υλικό, λοιπόν, μπορείτε να το δείτε και να διαμορφώσετε την δική σας άποψη:



Για την ιστορία, να πούμε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που το διαστημικό λεωφορείο της NASA, Atlantis, ταξιδεύει προς τον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS). Η συγκεκριμένη πτήση αποτελεί το κύκνειο άσμα της εποχής των διαστημικών λεωφορείων.

Οπως ανακοίνωσε η ΝASA, σε αυτά τα 30 χρόνια διαστημικών προγραμμάτων, έγιναν 135 πτήσεις και διανύθηκαν συνολικά 670 εκατομμύρια χιλιόμετρα για 21.000 τροχιές γύρω από τη γη.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home