Σας Προτείνουμε

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα X files της Αυστραλίας!

Δημοσιεύτηκε : 6/20/2011 |

Προσθήκη λεζάντας
Ανάστατο είναι το υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας, καθώς εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα απόρρητα αρχεία που αφορούν σε θεάσεις UFO, γνωστά ως X-Files, από το τμήμα όπου φυλάσσονταν.


Η απώλεια των αρχείων έγινε γνωστή στα τέλη Μαΐου. Η υποδιευθύντρια του τμήματος, Natalie Carpenter, όταν αναζήτησε τα ψηφιοποιημένα αρχεία στο σύστημα του υπουργείου, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα, εκτός από μια έκθεση σχετικά με «περίεργα φαινόμενα στην περιοχή Woomera». Τα υπόλοιπα είχαν πιθανώς καταστραφεί.

«Ανακαλύψαμε ένα ακόμα αρχείο, το οποίο δεν είχε καταστραφεί, όμως δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό», δήλωσε.

Στο Διαδίκτυο «δίνουν και παίρνουν» συνωμοσιολογικές θεωρίες για την περίεργη εξαφάνιση των αρχείων. Κάποιοι κάνουν λόγο και για... έξωθεν του πλανήτη παρέμβαση στην καταστροφή των αρχείων.

Πάντως, είναι γεγονός ότι περισσότερες από 4.000 σελίδες εκθέσεων που περιελάμβαναν αναλυτικά τις εμφανίσεις UFO στην Αυστραλία, με τα ακριβή στοιχεία των τοποθεσιών και των ανθρώπων που είχαν κάνει τις καταγγελίες, έχουν χαθεί. Οι εκθέσεις κάλυπταν τις δεκαετίες του 1980 και ’90, ενώ κάποιες χρονολογούνταν από τη δεκαετία του ’50

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home