Σας Προτείνουμε


Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το «UFO του Orlando»

Δημοσιεύτηκε : 6/14/2011 |

Το «UFO του Orlando» είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου στο διαδύκτιο και δείχνει τη λήψη της προσγείωσης ενός Boeing 737-800 από ένα περαστικό.
Μέσα στο όλο σκηνικό διακρίνεται στο βάθος μια ξαφνική μεταβολή σε ένα σύννεφο και ένα μαύρο αντικείμενο να πετάγεται ξαφνικά και να απομακρύνεται με αστραπιαία ταχύτητα.

Ο ίδιος ο χρήστης ισχυρίζεται πως τράβηξε το βίντεο την ώρα της απογείωσης του αεροσκάφους καθώς μέσα στο οποίο βρισκόταν η μητέρα και ήθελε προφανώς να απαθανατίσει τη στιγμή. Στην εισαγωγή όμως όχι ο ίδιος αλλά το κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο που φαίνεται πως το έχει ανεβάσει διευκρινίζει –εντελώς χωρίς λόγο - πως το βίντεο είναι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς και πως ένα τηλεοπτικό δίκτυο που φέρεται να είναι και ο χρήστης δεν εγγυάται για την αυθεντικότητά του.

Η τοποθέτηση της εισαγωγής είναι αυτή που κάνει αρκετούς σκεπτικούς όχι για τη μη αυθεντικότητα του βίντεο όπως συνήθως συμβαίνει αλλά ακριβώς για το αντίθετο. Μήπως δηλαδή η εισαγωγή μπήκε ειδικά για το λεγόμενο «ξεκάρφωμα;». Το συγκεκριμένο βίντεο πάντως έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο και υπάρχουν σχεδόν ισάριθμα βίντεο που δημιουργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ – για πιο λόγο άραγε τέτοια πρεμούρα;- που ισχυρίζονται πως αποδεικνύουν ότι πρόκειται περί φάρσας.

Πάντως και σε ότι αφορά τη «μαϊμού» που εμφανίζεται σε κάποιο σημείο του βίντεο δεν έχουμε ιδέα.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home