Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ GAVI - ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο GATES ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δημοσιεύτηκε : 6/13/2011 |

Η Βρετανία και ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates υποσχέθηκαν, σήμερα, πως θα παρέχουν 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, για την καταπολέμηση των παιδικών ασθενειών, που διαμένουν σε φτωχές χώρες, μιλώντας στη διεθνή διάσκεψη δωρητών, τη Δευτέρα.


Τα χρήματα θα προστεθούν στο ποσό, που είχε υποσχεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ, ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα του θα δωρίσει 210 εκατομμύρια δολάρια, μέχρι το 2013.

Περισσότεροι διεθνείς "χορηγοί", όπως οι ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία αναμένεται να προσθέσουν κι άλλα ποσά, που απαιτεί η Παγκόσμια Συμμαχία, για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI), σχετικά με το σχέδιο χρηματοδότησης, ως το 2015.

"Η Βρετανία θα διαδραματίσει πλήρως το ρόλο της. Πέραν της υφιστάμενης υποστήριξή μας, στη GAVI, θα παράσχουμε 814 εκατ. λίρες, έως το 2015", όπως δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπορυγός, Ντέιβιντ Κάμερον.
"Θα βοηθήσουμε στον εμβολιασμό πάνω από 80 εκατομμυρίων παιδιών και θα σώσουμε 1,4 εκατομμύρια ζωές", πρόσθεσε.

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος και ιδρυτής της Microsoft, δήλωσε, από την πλευρά του:

"Το Ίδρυμά μας θέλει να ανακοινώσει πως είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια για τους εμβολιασμούς".

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home