Σας Προτείνουμε

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Μυστηρειώδες «κατασκεύασμα» ανακαλύφθηκε στον Άρη

Δημοσιεύτηκε : 6/15/2011 |

Ένας Αμερικάνος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μία παράξενη κατασκευή στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Google Earth της Google.

Ο David Martines ασχολούταν το δημοφικές πρόγραμμα της Google όταν ξαφνικά ανακάλυψε ένα μακρύ λευκό κτίριο στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, στις συντεταγμένες 49’19.73″N 29 33’06.53″W.
Αμέσως, ο Martines ‘σήκωσε’ το σχετικό video με την ανακάλυψή του στο Youtube.com και μέσα σε λίγες ώρες είχε περισσότερες από 200.000 επισκέψεις!

«Πρόκειται για κάτι το ασυνήθιστο. Είναι αρκετά μεγάλο, έχει μήκος περίπου 210 μέτρα και πλάτος 45 μέτρα. Μοιάζει με κύλινδρο ή τουλάχιστον αποτελείται από πολλούς κυλίνδρους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Martines μέσα από το video για το «Bio-Station Alpha», όπως ονόμασε την ανακάλυψή του.

«Μπορεί να είναι ένας σταθμός παραγωγής ενέργειας ή κάποιο είδος αποθήκης. Ελπίζω, πάντως, να μην πρόκεται για κάποιο είδος όπλου!», συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Δε γνωρίζω αν η NASA γνωρίζει τίποτα σχετικά με αυτό».

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home