Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ιπτάμενος δίσκος 200 μέτρων πέταξε πάνω από Ρωσικό χωριό τρομοκρατώντας τους κατοίκους!

Δημοσιεύτηκε : 6/23/2011 |

Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy της Ρωσίας (περιφέρεια Khabarovsk) τον Μάιο 2011 έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία. Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο ‘αντικείμενο’ μεγέθους 200 μέτρων!


Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του. Στρατιωτικές αρχές το εντόπισαν και έστειλαν φωτοβολίδες και πυρά προς το μέρος του, ενώ αυτό απλά τα απέφυγε αναπτύσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, ενώ οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του είτε απο κάμερες είτε απο κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρούν βέβαιο πως οφείλεται σε κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.

Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ. Στο βίντεο που ακολουθεί από κάτω θα δείτε κάποιους κάτοικους να μιλάνε με φόβο για την πρωτοφανή αυτή εμπειρία. Οι περισσότεροι πολίτες αρνούνται να μιλήσουν On camera και δικαιολογημένα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η επιθετική αντίδραση της Ρωσίας. Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από αυτήν την κίνηση. Ήταν μια αντίδραση επιπόλαιη και επιζήμια για το μέλλον; Ή μήπως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν και για λόγους ασφάλειας δεν εξηγούν στον κόσμο την αλήθεια για να μην υπάρχει αναστάτωση; Απορίας άξιο είναι πως το συνταρακτικό γεγονός δεν έπεσε ‘θύμα’ λογοκρισίας και συγκάληψης, ενώ αντιθέτως

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home