Σας Προτείνουμε

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Μια εσκεμμένη εμφάνιση UFO ΜΕ σκοπό να παραπλανήσει και να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις στο Rίο de Janeiro'.

Δημοσιεύτηκε : 5/01/2011 |

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στης παραλίες του Rio για να παρακολουθήσουν ένα UFO που πέταγε κοντά στην παράλια....


Οι βιντεοσκοπημένες εικόνες παρουσιάζουν ένα λαμπερό δίσκο που εμφανίζεται να πετά στο νυχτερινό ουρανό. Το μέχρι εκείνη την στιγμή άγνωστο αντικείμενο είχε πανικοβάλει των πληθυσμό και είχε δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο αίσθημα. Το UFO ήταν κρεμασμένο από ένα ελικόπτερο και ήταν κατασκεύασμα του Peter Coffin και μιας ομάδα ξένων και βραζιλιάνων μηχανικών. Το "UFO" είχε πάνω από 15.000 ζωηρόχρωμα φωτάκια και 7m διάμετρο .

Αν και τα βραζιλιάνικα μέσα εξέθεσαν τις σχεδιασμένες ημέρες πτήσης νωρίτερα, το UFO αιφνιδίασε και τρομοκράτησε πολλούς ανθρώπους.

Σε ερώτηση γιατί δημιουργήθηκε ένα τέτοιο θέαμα σε βάρος του πληθυσμού και γένηκα των περιστατικών UFO ακολούθησε η απάντηση ότι ήθελαν να δουν τις αντιδράσεις και πώς το μυαλό επιθυμεί να πιστέψει και να ερμηνεύσει σε πράγματα όπως τα UFOs, ή πράγματα που είναι μυστήρια ή άγνωστα.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home