Σας Προτείνουμε

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Κατάληψη διαστημοπλοίου από εξωγήινους, ερευνά η Nasa

Δημοσιεύτηκε : 5/08/2011 |

Γερμανός ακαδημαϊκός ισχυρίζεται, ότι το διαστημόπλοιο Voyager 2 που έστειλε η Nasa στο διάστημα πριν από 33 χρόνια, μπορεί να έπεσε θύμα πειρατείας από εξωγήινους, που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας....


Το σκάφος, που βρίσκεται 8.6 δισεκατομμύρια μίλια μακριά, κάπου στις άκρες του ηλιακού μας συστήματος, στέλνει στη γη πληροφορίες από τη πρώτη μέρα της εκτόξευσής του.
Πριν από ένα όμως μήνα, τα σήματά του διακόπηκαν, και στη συνέχεια επανήλθαν με μια περίεργη μορφή, την οποία οι επιστήμονες δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.
Ο Hartwig Hausdorf πιστεύει πως έχουν επέμβει εξωγήινοι. Και αυτό το λέει, διότι το υπόλοιπο διαστημόπλοιο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. «Είναι σαν κάποιος να το αναπρογραμμάτισε…» λέει στην Bild.

Η εξήγηση όμως της αμερικανικής Nasa είναι πιο απλή. Ρίχνει το φταίξιμο σε ένα πρόβλημα του λογισμικού, στο σύστημα στοιχείων πτήσης του σκάφους. Πάντως οι επιστήμονες προσπαθούν απεγνωσμένα να λύσουν το μυστήριο.

Τα σκάφη Voyager 1 και 2 στάλθηκαν στο διάστημα μαζί, το 1977, και συνεχίζουν να λειτουργούν, καθώς πλησιάζουν στο τέρμα της ηλιόσφαιρας, της φούσκας δηλαδή που ο ήλιος δημιουργεί γύρω από το ηλιακό σύστημα.

Πριν ξεκινήσουν, στα σκάφη είχαν τοποθετηθεί οι «χρυσοί δίσκοι», που περιέχουν χαιρετισμούς σε 55 γήινες γλώσσες, μαζί με ήχους και εικόνες του πλανήτη μας, σε περίπτωση που γίνονταν επαφή με εξωγήινη ζωή.

Αν ο Hausdorf έχει δίκιο, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τους εξωγήινους, ακόμη και αν μπορέσουν και καταλάβουν τις πληροφορίες στους δίσκους.
Πριν ένα μήνα, ο διάσημος καθηγητής αστροφυσικής Stephen Hawking, που πιστεύει στους εξωγήινους, προειδοποίησε πως αν υπάρξει επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής, τότε κινδυνεύουμε να υποστούμε επιθετικό αποικισμό εκ μέρους τους.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home