Σας Προτείνουμε

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. KAI Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ NSA! (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε : 5/24/2011 |

Ο Λοχίας James Norton πριν ενάμιση περίπου μήνα αποκάλυψε κάποια σημαντικά στοιχεία για τα περίεργα γεγονότα που είχαν συμβεί το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου το 1977. Ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του κομμάτι από εξωγήινο αεροσκάφος!


Στην ραδιοφωνική εκπομπή Kevin Smith Show μετέφερε μια δραματική ιστορία κάποιων προσφάτων γεγονότων που τον έκαναν να.. "χάσει τον ύπνο του".

Όπως θα παρακολουθήσετε στην εκπομπή ο Λοχίας James Norton αναφέρεται πως: Ύστερα από νυχτερινή επίσκεψη του λίγες μέρες πριν στο σημείο που είχαν διαδραματιστεί τα γεγονότα στο Fort Benning και ενώ επέστρεφε με φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει από την περιοχή.. στο αυτοκίνητο του περίμεναν δύο οχήματα της Στρατονομίας όπου διετάχθη να διαγράψει το καταγεγραμμένο υλικό.

Στην συνέχεια με συνοδεία τους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διοίκησης του στρατοπέδου και στην συνέχεια ανακρίθηκε.

Αργότερα του ζητήθηκε από άτομο που του συστήθηκε ως προϊστάμενος της ΝSA (National Security Agency - Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) να σταματήσει να ασχολείται με αυτό που κάνει και να μην προβεί σε οποιαδήποτε αποκάλυψη που σχεδιάζει στο μέλλον!!!

Στην συνέχεια συνοδεύτηκε "διακριτικά"ως στο σπίτι του από δύο μαύρα SUV και μέχρι σήμερα τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση κάνοντας συχνές διελεύσεις γύρω από την οικία του.


http://worldjudge2012.blogspot.com/

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home