Σας Προτείνουμε

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Περίεργη φωτογραφία που απεικονίζει «αγία» φιγούρα;

Δημοσιεύτηκε : 5/03/2011 |

Δυο δίδυμοι άντρες, στην Σκοτία, κατέχουν μια οικογενειακή φωτογραφία που κρύβει μια αξιοπερίεργη ιστορία που εγείρει ερωτήματα είτε κάποιος είναι θρησκόληπτος είτε είναι σκεπτικιστής.....


Ο κύριος Phil Cahalane και ο δίδυμος αδελφός Mick έχουν στην κατοχή τους μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 100 χρόνια και απεικονίζει τον προπάππου τους μαζί με μια «αγία» φιγούρα!

Την φωτογραφία την είδαν για πρώτη φορά όταν ήταν μικρά παιδιά και η μητέρα τους την έδειχνε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

«Άκουσα την ιστορία που έλεγε πως ο προπάππους είχε βγει με το σκάφος του για ψάρεμα όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνιση της μια πολύ άσχημη καταιγίδα,» δήλωσε ο κύριος Phil Cahalane.

«Άρχισε να προσεύχεται διότι νόμιζε πως θα πεθάνει. Η καταιγίδα πέρασε και συνέχισε το ψάρεμα όπου και έπιασε αρκετά ψάρια. Όταν βγήκε στην στεριά έβγαλε μια φωτογραφία με την ψαριά του και εκεί εμφανίστηκε η εικόνα αυτού του πλάσματος,» προσέθεσε.

Η μητέρα τους που κουβαλούσε την φωτογραφία μέχρι τον θάνατο της, πέρσι, είπε στα παιδιά ότι ήταν St. Teresa του Avila.

«Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά αυτή η περίεργη φωτογραφία απεικονίζει ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί έξω που να δίνει ελπίδα στους ανθρώπους,» δήλωσε ο κύριος Mick Cahalane.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home