Σας Προτείνουμε


Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σπουδαστές στη Χιλή εντόπισαν... φαντάσματα

Δημοσιεύτηκε : 5/14/2011 |

Πέντε σπουδαστές σχολής κινηματογράφου στη Χιλή, την ώρα που έκαναν λήψη φιλμ σε ένα νεκροταφείο ισχυρίζονται ότι «έπιασαν» την εικόνα ενός φαντάσματος.




Η διαφανής εικόνα ενός ιερέα εμφανίστηκε να ίπταται μεταξύ των τάφων στο νεκροταφείο Τσιγουαγιάντε. Ο φύλακας του νεκροταφείου πιστοποίησε ότι κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης δεν υπήρχε κανείς άλλο στο χώρο του νεκροταφείου.



Οι σπουδαστές είπαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Terra της Λ. Αμερικής ότι κινηματογραφούσαν όλο το βράδυ και παρατήρησαν το φάντασμα μόνο την ώρα που επανεξέταζαν τις κασέτες της λήψης.



Η ταινία που γύριζαν ήταν για τις ανάγκες ενός εγχώριου φεστιβάλ κινηματογράφου και η επιλογή του νεκροταφείου ως χώρου κινηματογράφησης έγινε εξαιτίας της φήμης που έχει για εμφάνιση πολλών φαντασμάτων.



Οι εικόνες μεταδόθηκαν από το κρατικό κανάλι της Χιλής Chilean TV και οι ειδικοί που εξέτασαν τις κασέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εικόνες δεν είναι κατασκευασμένες. Ένας ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα ανέφερε ότι οι εικόνες δείχνουν μία βασανισμένη ψυχή που αναζητά βοήθεια.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home