Σας Προτείνουμε

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Νέα ημερομηνία για το τέλος του κόσμου!

Δημοσιεύτηκε : 5/26/2011 |

"Μάταια" περίμεναν την συντέλεια του κόσμου στις 21η Μαΐου, εκατοντάδες οπαδοί του ιεροκήρυκα- προφήτη Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος είχε προβλέψει με μαθηματικό τρόπο (;) ότι όλα θα τελείωναν το Σάββατο 21 Μαϊου!


Παρά την αποτυχία του όμως, ο 89χρονος δεν το βάζει κάτω! Μιλώντας στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό του σόου στο Family Radio παραδέχτηκε ότι... απλώς ότι έπεσε έξω κατά έξι μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι η Αποκάλυψης θα έρθει τελικά, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα μέχρι τις 21 Οκτωβρίου!

<< Η Ημέρα της Κρίσεως θα έρθει πραγματικά αυτή τη σφορά στις 21 Οκτωβρίου 2011>>, δήλωσε με σιγουριά!

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά ο Κάμπινγκ κάνει... ένα μικρό λαθάκι, αφού ο ίδιος είχε προβλέψει και πάλι το τέλος του κόσμου το 1994 και τότε είχε δικαιολογηθεί ότι η αποτυχία του οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος.

Αυτή τη φορά βεβαίως, ο λάθος υπολογισμός στοίχισε κάτι παραπάνω στους οπαδούς του Κινήματος του Χάρολντ Κάμπινγκ οι οποίοι είχαν δαπανήσει χιλιάδες δολάρια σε όλον τον κόσμο για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για το Τέλος!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home