Σας Προτείνουμε

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

WikiLeaks και… UFO!

Δημοσιεύτηκε : 4/29/2011 |

Σύμφωνα με τον Julian Assange, ιδιοκτήτη του WikiLeaks, έχει στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα που περιέχουν πληροφορίες για...
εξωγήινους!

Ο 39χρονος Αυστραλός, ο οποίος καταζητείται από την Interpol κατόπιν αιτήματος της σουηδικής δικαιοσύνης με την κατηγορία του βιασμού σε συναινετική σχέση, είπε ότι υπάρχουν έγγραφα της αμερικάνικης κυβέρνησης που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους.

Ο Assange δήλωσε στην ιστοσελίδα του ότι έλαβε πολλά emails από διάφορους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ισχυρίζονταν ότι έχουν δει UFOs και από άλλους που τον ρωτούσαν αν έχει στην κατοχή του έγγραφα που να αποδευκνύουν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν!

Κάποιες άλλες ιστοσελίδες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Assange έχει στην κατοχή του έγγραφα που επαληθεύουν τις δηλώσεις των στρατιωτικών των Η.Π.Α. που είχαν ισχυριστεί ότι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί στη Γη και ότι είχαν αφοπλίσει πυρινικά όπλα βρετανικών στρατιωτικών βάσεων (περισσότερα εδώ)!

Ο ίδιος, πάντως, δέχεται συνεχώς απειλές για τη ζωή του σε περίπτωση που αποκαλύψει τίποτα σημαντικά έγγραφα που θα «πειράξουν» κυβερνήσεις και πρόσωπα.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home