Σας Προτείνουμε

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

UFO σε αγώνα ποδοσφαίρου;

Δημοσιεύτηκε : 4/26/2011 |

Tο παρακάτω βίντεο κάνει το γύρο της παγκόσμιας κοινότητας των φανατικών...με τους εξωγήινους.....


Το βίντεο τραβήχτηκε πρόσφατα σε έναν αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κίνα, από κάποιο φίλαθλο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάποιος αντιλήφθηκε κι έδειξε ένα περίεργο σκάφος που πέταγε στον ουρανό.

Το γεγονός συνέβη στην περιοχή Guangzhou. Εκεί, συχνά παρατηρούνται όλο και περισσότερα παρόμοια περιστατικά. Το ιπτάμενο αντικείμενο κινείται από τη μια άκρη στην άλλη και -προσωπική μας άποψη- μοιάζει περισσότερο με μετεωρολογικό ή άλλο μπαλόνι, παρά με ufo!

Στην Κίνα πάντως, χιλιάδες Κινέζοι πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση τούς αποκρύπτει πληροφορίες για την εξωγήινη ζωή και τη δράση τους στη Γη. Πολλοί σχολιαστές πιστεύουν ότι η Κίνα έχει στοιχεία που μπορούν πολύ εύκολα να αποδείξουν την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής πριν από την Αμερική.

Το δικό μας σχόλιο είναι ότι τουλάχιστον στην Κίνα, τα... UFO εντοπίζονται ΠΑΝΩ και όχι ΜΕΣΑ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα!UFO above Chinese soccer match! by pklora7

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home