Σας Προτείνουμε


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο σεισμός, έφερε... φαντάσματα!

Δημοσιεύτηκε : 4/26/2011 |

Ο Anton Heyrick ο οποίος είναι ερευνητής παραφυσικών φαινομένων ισχυρίζεται πως ο σεισμός που έπληξε την πόλη Canterbury της Ν. Ζηλανδίας στις 4 Σεπτεμβρίου του 2010, είχε σαν συνέπεια την αύξηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των τηλεφωνικών κλήσεων προς την ερευνητική του ομάδα....


Όλες οι κλήσεις ήταν σχετικές με μαρτυρίες , πληροφορίες και αναφορές για παραφυσικά φαινόμενα στην περιοχή.

Τα περισσότερα περιστατικά σχετίζονται με περίεργους ήχους, ενώ κάποιος ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από ένα φάντασμα! Μπορεί άραγε μία σεισμική δραστηριότητα να προκαλέσει την…
παρουσία φαντασμάτων και άλλων παραφυσικών φαινομένων;

Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων

Ο Heyrick ισχυρίζεται ότι η ένταση και η δύναμη του σεισμού είναι πιθανό να αυξήσει την παραφυσική δραστηριότητα σε έναν τόπο. Ο ίδιος αναφέρει: «Οι άνθρωποι μας τηλεφωνούν συχνά και μας αναφέρουν ότι νιώθουν «κάτι» μέσα στο σπίτι τους. Όμως, από τη στιγμή του σεισμού και μετά, οι αναφορές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες».

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη σεισμική δόνηση σε πολλά παλιά κτίσματα και τμήματα αυτών όπως τοίχοι, πατώματα κλπ, προκάλεσαν την αύξηση της παραφυσικής δραστηριότητας στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο ξύπνησαν «ξεχασμένα» φαντάσματα.

Τι λένε οι ψυχολόγοι

Οι ψυχολόγοι από την άλλη μεριά, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ασυνήθιστο μεν, απολύτως εξηγήσιμο δε, μετατραυματικό σύμπτωμα! Οι άνθρωποι μετά από έντονους σεισμούς αισθάνονται φόβο και ανασφάλεια. Αν μάλιστα κατοικούν σε περιοχή με παλιά σπίτια είναι πολύ πιθανό να αισθάνονται πανικό στο παραμικρό τρίξιμο ή φύσηγμα του αέρα και να το ερμηνεύουν με φανταστικούς τρόπους!

"Αρκεί ένας άνθρωπος να υποστήριξε δημοσίως ότι μετά τον σεισμό αντιλήφθηκε κάποιο... πνέυμα στο απίτι του, για να εμφανιστούν δεκάδες άλλοι που θα υιοθετήσουν την ερμηνεία αυτή", δηλώνουν!

ΠΗΓΗ : pyles.tv


______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home